Уолмарт вече няма да продава цигари в някои от своите

...
Уолмарт вече няма да продава цигари в някои от своите
Коментари Харесай

Уолмарт спира продажбите на цигари в някои магазини

" Уолмарт " към този момент няма да продава цигари в някои от своите магазини, макар че продажбите на тютюн могат да бъдат забележителен източник на доходи.

Wall Street Journal първи заяви за решението в понеделник. Според изданието някои магазини в Калифорния, Флорида, Арканзас и Ню Мексико са в листата, цитирайки анонимни източници и визити на магазини.

" Уолмарт " не е първата национална комерсиална верига, която прекъсва продажбите на цигари даже пробно, само че е най-голямата.

Target приключи продажбите на цигари през 1996 година, а веригата дрогерии CVS Health направи същото през 2014 година

Продажбите на CVS Health в региони отвън аптеката паднаха за няколко тримесечия, откакто изтегли тютюневите произведения,

а компанията предвижда, че изчезналите тютюневи произведения ще навредят на годишната облага със 7 до 8 цента на акция.

Решенията за унищожаване на цигарите от " Уолмарт " ще се вземат на база магазин по магазин според от бизнеса и съответния пазар, заяви компанията в понеделник.

„ Ние постоянно търсим способи да отговорим на потребностите на нашите клиенти, като в същото време поддържаме ефикасен бизнес “, се споделя в изказване на веригата.

Според здравните чиновници пушенето на цигари предизвиква към един от всеки пет смъртни случая в Съединени американски щати всяка година.

" Уолмарт Инк. ", основана в Бентънвил, Арканзас, разгласи през 2019 година, че излиза от бизнеса с вейпинг и ще спре да продава електронни цигари в своите магазини. Тогава се изтъкваше, че решението се основава на " възходящата трудност на федералните, щатските и локалните регулации ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР