УНСС е във финансов колапс. ВУЗ-ът е заплашен от изпадане

...
УНСС е във финансов колапс. ВУЗ-ът е заплашен от изпадане
Коментари Харесай

Чалга клуб и ресторант сред имотите под наем на УНСС

УНСС е във финансов колапс. ВУЗ-ът е застрашен от изпадане в несъстоятелност и по тази причина страната отпуска 7,5 милиона лв.. УНСС разполага с 32 парцела. 23 от тях са отдадени чартърен, оповестява bTV.

Нито един от парцелите, които са отдадени чартърен, не се употребява за академична активност. Става въпрос за хранилища, офиси, пералня, дискотека, ресторант, банкомат и други Поп-фолк клуб, който е измежду хитовите заведения в София, се намира в постройка, благосъстоятелност УНСС в Студентски град. Университетът е дал помещението против наем от 3785 лв. на месец без Данък добавена стойност, или 7 лв. на квадратен метър. На същата компания УННС е дал чартърен помещение от над 600 квадрата за ресторант против 4,83 лв. на квадрат.

Най-ниската цена на пазара на наеми в Студентски град сега е 5,37 евро без Данък добавена стойност. Средните цени са 5-7 до 9 евро на квадратен метър за регион Студентски град. Цените са на действително подписани покупко-продажби, в това число сме правили разбор на пазара на база на формалните уеб сайтове за недвижими парцели, изясни специалистът по недвижими парцели Виктория Велчева пред bTV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР