Унизително е, че българското правителство не може да излъчи единна

...
Унизително е, че българското правителство не може да излъчи единна
Коментари Харесай

Йотова: Унизително е, че правителството не може да излъчи единна кандидатура за еврокомисар 


Унизително е, че българското държавно управление не може да излъчи единна кандидатура за български еврокомисар.

Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка решението на кабинета за две номинации - на Даниел Лорер и Илиана Иванова.

Йотова разяснява тематиката във Велики Преслав на награждаването на спечелилите в състезанието " Велики Преслав - история на цялостен един народ ", който се организира под нейния патронаж.

Вицепрезидентът сподели, че това е казус и слага Европейската комисия в позиция на съдия, предава Българска телеграфна агенция.

" Бъдещият български еврокомисар ще бъде препитван и ще предстои на полемика в съответната отраслова комисия в Европейския парламент и там ще бъде неговото утвърждение. Правя една прогноза пред вас, че идващите седмици ще бъдем очевидци на едно съревнование и лобиране в изгодата на единия или на другия претендент измежду другите парламентарни политически партии в Екологичен потенциал. Всичко това не основава добър и позитивен облик на страната ни. Това е безапелационното ми мнение ".

Илияна Йотова е очаквала безапелационното като цифра управническо болшинство да сътвори устойчиво държавно управление, което било извънредно нужно в тези месеци.

" Цялата тази обстановка приказва за едно - ние всички като български жители, български народ ставаме заложници на тази неустойчивост ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР