унизи Барселона на 1/4-финалите в , нанасяйки на каталунците исторически

...
унизи Барселона на 1/4-финалите в , нанасяйки на каталунците исторически
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен постави срамно петно в историята на Барселона след разгром

унизи Барселона на 1/4-финалите в , нанасяйки на каталунците исторически срам. " Баварската машина " прегази Барса с 2:8 и се класира на полуфиналите на шампионата.
Томас Мюлер откри головата сметка за немците, като вкара и още едно попадение. А останалите голове за Байерн бяха дело на Иван Перишич, Серж Гнарби, Кимих, Робърт Левандовски и Филипе Коутиньо на два пъти. За Барселона се разписа Луис Суарес, а Дейвид Алаба си означи автогол в 7`. На полуфиналите Байерн ще чака спечелилия от двойката - Манчестър Сити - Лион.
 Лудогорец научи първия си противник в Шампионска лига за новия сезон Лудогорец научи първия си противник в Шампионска лига за новия сезон
Българският първенец Лудогорец научи името на първия си противник за сезон 2020/21 в Шампионска лига. " Орлите " ще се изправят против черно...
Байерн се трансформира в единствения тим, съумял да вкара повече от 5 попадения на Барселона в Шампионска лига в цялата история. Освен това за първи път от януари 1951 година Барселона позволява 4 гола за първите 31 минути. Тогава този удар им нанася Реал Мадрид.
.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
В състава на Барселона ще липсва само трайно контузения Самуел Юмтити. Усман Дембеле към този момент е възобновен и се чака да бъде в групата. Серхио Бускетс и Артуро Видал изтърпяха своите санкции и също ще са разполагаем на Кике Сетиен. За Байерн продължава да отсъства Бенжамен Павар.
 Очаква ни зрелищен конфликт на 1/4-финалите в Шампионска лига, ето двойките Очаква ни зрелищен конфликт на 1/4-финалите в Шампионска лига, ето двойките
Ясни са 1/4-финалните двойки в Шампионска лига. Тази вечер се изиграха и последните два 1/8-финала, в който Барселона победи с 3:1 На...
Предвид формата на двата отбора в последно време оставя баварската машина като сериозен любимец в дуела. Момчетата на Ханзи Флик се намират в блестяща форма от 18 следващи победи във всички шампионати, като безусловно газят всичко и всички по пътя си. Вече завоюваха всичко на домашнат сцена, а в този момент са съществено устремени към страховит требъл в този невероятен сезон.
Кике Сетиен и компания пък ще разчитат на Лионел Меси повече от всеки път. Каталунците са на светлинни години от най-хубавите се представяния, само че аржентинецът постоянно може да промени образа на целия тим. Това е и последният късмет за трофей за " блаугранас " през сезон 2019/20. Въпреки че имаха преднина, Барселона изпуснаха шанса си трофея в Ла Лига, като Реал Мадрид завоюва оценката.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР