Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) в София обяви

...
Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) в София обяви
Коментари Харесай

1,5 млн. ще струва поддръжката на 12 общежития на УНСС

Университетът за национално и международно стопанство (УНСС) в София разгласи социална поръчка за настоящи поправки и непрекъснато 24-часово спешно поддържане на всички елементи на студентските общежития и столове на образователното заведение.
Обекти за осъществяване са 12 студентски общежития блокове и студентски стол № 33. Текущите ремонтни работи се разпореждат на изпълнителя посредством поръчки от възложителя. Плановите поправки се разпореждат с писма, в които се дефинират ориентировъчни количества и стойности с изложение на типа и мястото на ремонта. Прогнозната стойност на поръчката е 1.5 млн. лева без Данък добавена стойност.
Техническото предложение се образува от сбора на два подпоказателя - стратегия за ръководство на дейностите с тежест 80% и превъзмогването на опасности - пожар, наводняване, промишлени повреди, земетресение, смяна в икономическата конюнктура, смяна на законодателството с тежест 20%.
Участниците би трябвало да са изпълнили действия с предмет и размер, идентични или сходни с тези на поръчката през последните 5 години, считано от датата на подаване на офертата.
Крайният период за подаване на предложения е 16 ноември 2017 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР