Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) роди още един

...
Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) роди още един
Коментари Харесай

УНСС роди още един висшист. Кобрата вече е магистър по политика и бизнес

Университетът за национално и международно стопанство (УНСС) роди още един висшист. Преди дни българският боксьор Кубрат Пулев публично стана магистър по политология.

Той е защитил сполучливо дипломната си работа на тематика " Динамика на политическата (не)стабилност в България след влизането в Европейски Съюз " в катедра " Политология ", а негов теоретичен началник е заместник-декана по образователната работа във факултета доцент доктор Елена Симеонова.

Спортистът има и добита бакалавърска степен за треньор. През 2018 година той приключва Националната спортна академия " Васил Левски ", където се дипломира с още един дипломен план - тогава на тематика " Личностни характерности и настройки за нападателно реагиране при състезатели по бокс ".

На тържествена гала в УНСС двукратният кандидат за международната купа в тежка категория, прочут и с прякора си " Кобрата ", е получил дипломата си за магистър от ректора на образователното заведение проф. доктор Димитър Димитров.

“Чувствам се благополучен и задоволен от времето, в което съумях да бъда част от магистърската стратегия по политология на УНСС. Време, което ми даде скъпи познания и време, което ми даде опция да срещна изключителни експерти измежду преподавателите. Благодарен съм на управлението на университета за този късмет ”, написа Пулев в профила си във Facebook.

Дипломирането му в областта на политиката въобще не е изненада, откакто предходната година той разгласи, че учредява партия с името " Велика България ", която трябваше да се яви на президентските избори на 14 ноември 2021 година Той обаче отсрочи началото на политическия си план, като подобен досега към момента не е осъществен.

В предишното боксьорът не е странил от това да прави изявления по публични и политически тематики, като е споменавал, че преди е изразявал благосклонност към само че Пулев е отказвал, тъй като не е от хората, " които козируват ".В минало изявление спортистът е посочвал още, че в случай че влезе в политиката, то ще е, " с цел да помогне на България " и би направил " доста неща ".

Засега обаче към момента предстоят тези негови планове да бъдат осъществени. Междувременно през октомври " Кобрата " даде знак, че не се е отказал от обичания си спорт и влезе в договаряния за мач за международната купа с Тайсън Фюри, които обаче се провалиха.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР