Университетът за национално и световно стопанство удължава срока за прием

...
Университетът за национално и световно стопанство удължава срока за прием
Коментари Харесай

УНСС удължи срока за кандидатстване в магистърските си програми - Общество

Университетът за национално и международно стопанство удължава периода за банкет на магистри. Кандидат-магистрите могат да подават документи до 29 януари в 23.59 часа, заяви УНСС.

За летен учебен срок 2022/2023 той предлага и една в отдалечена форма на образование в РЦДО Хасково.

Наред с останалите, УНСС предлага . Обучението се реализира взаимно с Illinois University (NIU) – Съединени американски щати. Другата нова компетентност е " Мултимедийна публицистика ", студентите в която ще надграждат своите знания и умения за основаване на мултимедийно наличие за разнообразни медийни платформи, писане и снимане на образни истории, работа в цифрова среда и потребление на целия инструментариум за журналистически следствия по отворени източници, налични в цифрова среда. Сред лекторите в програмата са публицистите Николай Стоянов, Миролюба Бенатова, Стефан Антонов, Гена Трайкова, Росен Босев, Венелин Петков, Асен Иванов, Иван Бакалов, Николай Дойчинов.

УНСС предлага и взаимни стратегии с други български висши учебни заведения - със Стопанската академия “Димитър Ценов ” в Свищов и с Националната спортна академия “Васил Левски ”.

Някои от стратегиите са: “Бизнес нововъведения и мениджмънт ”, “Екологично предприемачество ”, “Стандартизация и финансово-счетоводен разбор в обществения бранш ”, “Стратегически маркетинг ” и “Управление на продажбите в търговията ” и “Спортен бизнес ”.

Приемът за всички специалности в образователно-квалификационна степен „ магистър “ е с конкурс по документи. За тях може да се кандидатства против възнаграждение.

Магистърските стратегии са в редовна и отдалечена форма и с друг период на образование – два, три и четири семестъра. Предвидена е опция за учене и работа при всички форми на образование.

В уеб страницата на УНСС  кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалностите, както и по всички интересуващи ги въпроси.

Условията за кандидатстване можете да видите  .

Информация за документи и такси можете да намерите  .

Документи се подават онлайн  .

Условията за балообразуване вижте .

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР