Университетът по хранителни технологии е сред нашите дългогодишни партньори. Уверени

...
Университетът по хранителни технологии е сред нашите дългогодишни партньори. Уверени
Коментари Харесай

Сътрудничеството между Университета по хранителни технологии и Международен панаир Пловдив ще продължи да бъде ползотворно

„ Университетът по хранителни технологии е измежду нашите дългогодишни сътрудници. Уверени сме, че градивното ни съдействие и взаимната работа ще продължат и отсега нататък “, уточни основният шеф на Международен панаир Пловдив доцент доктор Иван Соколов.

Той се срещна с ректора на УХТ проф. доктор Пламен Моллов, с цел да изрази признателността на управлението на Панаира за оказаното подпомагане при организацията на състезанията: „ Изборът на потребителя “ и „ Конкурс за нововъведения “. Двете начинания в границите на ревютата АГРА, ВИНАРИЯ И ФУДТЕХ 2022 се осъществиха сполучливо с ангажираната поддръжка на преподаватели и студенти от вуза.

Доц. Соколов съобщи благодарствени писма за проф. доктор Ангел Ангелов и доцент доктор Кремена Никовска за експертната им помощ в провеждането на „ Конкурса за нововъведения “, както и на доцент доктор Георги Тосков, доцент доктор Панко Митев и гл. ас. доктор Ана Анева – за реализирането на състезанието „ Изборът на потребителя “. Във втория се включиха и студентите на УХТ, които обработиха хиляди анкетни карти, с цел да открият потребителските желания, а въз основа на тях и призьорите в състезанието.

За високия професионализъм и принос на Университета по хранителни технологии в изложбите ВИНАРИЯ И ФУДТЕХ 2022 на ректора - проф. доктор Пламен Моллов, бе връчен специфичен плакет.

Междуинституционалното ползотворно съдействие ще продължи и в бъдеще, безапелационни са доцент Соколов и проф. Моллов.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР