Университетът на Айдахо планира днес да започне разрушаването на дома

...
Университетът на Айдахо планира днес да започне разрушаването на дома
Коментари Харесай

Довеждането на журито на Bryan Kohberger в дома на студентите в Айдахо може да бъде „логистичен кошмар“ без печалба: адвокат

Университетът на Айдахо възнамерява през днешния ден да стартира разрушаването на дома чартърен отвън кампуса, където четирима студенти бяха убити при навлизане в дома предходната година.

Къщата на 1122 King Road е тъмно увещание за убийствата, която в този момент е закована с дъски, оградена и охранявана 24 часа в денонощието.

Някои критици на решението, в това число няколко членове на фамилиите на жертвите, желаят къщата да остане неподвижна, до момента в който обвиненият палач, Брайън Кобергър, не бъде изправен пред съда.

Въпреки това поддържането на къщата в положение може да се окаже „ логистичен призрачен сън “, който няма да повлияе на журито в дълготраен проект, сподели един специалист.

Други нашумели случаи на убийства са включвали визити на правосъдни заседатели на мястото на престъплението със смесени резултати.

О Джей Симпсън беше оневинен по обвинявания в ликвидиране в процеса против него при започване на 1990 година за гибелта на някогашната му брачна половинка Никол Браун Симпсън и нейния другар Роналд Голдман. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР