Университатя Крайова постигна важна победа в румънския шампионат в домакинството

...
Университатя Крайова постигна важна победа в румънския шампионат в домакинството
Коментари Харесай

Златински и Университатя с победа, изкачиха се втори

Университатя Крайова реализира значима победа в румънския шампионат в семейството си на Виторул Констанца. "Студентите " надвиха с 3:1 на собствен терен и се изкачиха на втората позиция в класирането, въпреки и краткотрайно.

За домакините цялостен мач изигра някогашният български национал Христо Златински. Той се отличи с много хубави отигравания, въпреки измежду тях да нямаше гол или асистенция. Другите българи в състава на Университатя не играха. Радослав Димитров от тях беше на пейката, а Апостол Попов даже не беше в групата.

В този мач Виторул поведе в 42-та минута посредством Джордже Тукудян, а това попадение се оказа само през първото полувреме. След подновяването на играта се изви същинска стихия пред вратата на гостите.

За това спомогна и аленият картон на Богдан Циру в 57-та минута, след който последва и дузпа, осъществена от Александру Митрица. Никусор Банку направи цялостния поврат единствено четири минути по-късно и всичко свърши за Виторул.

Кристиан Барбуц единствено оформи крайния резултат в 77-та минута и постави точка на разногласието. След тази развръзка Университатя събра 39 точки на втората позиция, а Виторул остава шести с 31.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР