Универсалният защитник на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо разкри, че е

...
Универсалният защитник на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо разкри, че е
Коментари Харесай

Жозе предупредил защитник: Да не счупиш Алексис!

Универсалният бранител на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо разкри, че е получил напълно недвусмислено предизвестие от мениджъра Жозе Моуриньо, когато станало ясно, че Алексис Санчес ще премине на „ Олд Трафорд”. Португалецът изискал от Рохо да бъде по-внимателен с чилиеца и да не го „ потроши” още в първата му подготовка.

Играчите, които изхвърчат от Юнайтед, в случай че Моу продължи

29-годишният състезател дойде в Юнайтед от Арсенал през януари в бартерна договорка, която изпрати Хенрих Мхитарян в противоположна посока. В момента някогашният ас на Барселона е най-скъпоплатеният състезател на „ алените дяволи”, като се допуска, че прибира по 500 хиляди паунда седмично.

Ясно е, че Специалния би желал да отбрани сходна инвестиция, още повече като познава историята на конфликтите сред Рохо и Санчес, когато те не бяха съотборници. „ Алексис е страховит футболист, само че по принцип преди двамата не се разбирахме много-много на терена”, описа аржентинеца пред TyC Sports в родината си.

Моуриньо рендоса свиреп своя Юнайтед

„ Всеки път, когато излизахме един против различен – дали в интернационален мач или когато Юнайтед срещаше Арсенал – аз хубаво го наритвах, а той не ми оставаше задължен. На всичкото от горната страна го засипвах с обиди, а Алексис не оставаше по-назад. Когато научих, ще премине в Юнайтед, първата ми реакция беше: „ О, мамицата му! Сега този вид ще бъде тук.”

„ Помня, че си седях умерено пред тв приемника и гледах филм. Тогава Жозе Моуриньо се появи и ме потупа по рамото. Каза ми: „ Ще подпишем с Алексис. Не желая на следващия ден да го потрошиш в тренировката”, след което избухна в смях”, добави още 28-годишният Рохо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР