Универсалният играч на ЦСКА Тибо Вион даде интервю за клубния

...
Универсалният играч на ЦСКА Тибо Вион даде интервю за клубния
Коментари Харесай

Вион: Не разбирам защо не идват хора на „Армията“

Универсалният състезател на ЦСКА Тибо Вион даде изявление за клубния уебсайт на „ алените “, в което приказва за тежката серия от гостувания, позицията си на терена и треньора Саша Илич.

„ Влязохме в тежка серия от гостувания и би трябвало да се подготвим добре, тъй като това са най-важните мачове преди паузата. В България няма лесни противници и постоянно би трябвало да сме на 100 %.

Страхотно е, когато почитателите са на стадиона, тъй като тяхната сила оказва помощ за отборния дух. Не разбирам това, че когато играем в София няма доста хора на стадиона, само че когато сме посетители постоянно е цялостно. Може би почитателите на ЦСКА не са единствено в София, само че постоянно е хубаво да играем пред цялостни трибуни “, сподели Вион.

„ Когато печелим мачове, добиваме повече  самочувствие и би трябвало да продължим по този начин, с цел да приключим сполучливо първата част от сезона и да сме първи в класирането преди паузата. Мислим мач за мач. Сега играем с Арда и сме съсредоточени върху този мач. За момента се оправяме добре и би трябвало да продължим по същия метод. Още не сме свършили и половината работа. Саша Илич е добър треньор и ЦСКА имаше потребност тъкмо от подобен. Притежава темперамент и въпреки че няма огромен опит като треньор, има огромен опит като футболист. Играл е доста мачове за огромен клуб и ни оказва помощ в разнообразни обстановки. В новата скица на игра ми харесва да играя като халф бек. В средата на терена също се усещам добре, там има повече бягане и единоборства. Когато изляза след мач, би трябвало да усетя, че съм дал всичко от себе си. Трябва да се усещам мъртъв. Най-силното ми качество е силата и борбеността “, добави той.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР