Универсалният футболист на ЦСКА - София Тибо Вион е усетил

...
Универсалният футболист на ЦСКА - София Тибо Вион е усетил
Коментари Харесай

Стана ясно защо Вион не попадна в групата на ЦСКА - София за мача със Септември

Универсалният футболист на ЦСКА - София Тибо Вион е усетил неразположение в часовете преди неделната среща със Септември, твърди " Тема Спорт ". Това е и повода французинът да отпадне от групата на Саша Илич и да изгледа измъчената победа с 1:0 от у дома. 

Все още не е ясно дали той е настинал, или е болен от вирус, само че упованията са, че ще бъде подготвен за идното домакинство на Локомотив (Пловдив). Срещата от 22-ия кръг на efbet Лига е в събота от 17:30 часа на стадион " Българска войска ". 
 Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация
Добрата вест за Саша Илич е, че всички останали негови ученици са здрави. Вчера футболистите на ЦСКА - София получиха ден отмора, а през днешния ден стартират подготовка за срещата с " черно-белите ". 
 Талант на ЦСКА - София се завръща в игра при започване на март Талант на ЦСКА - София се завръща в игра при започване на март
На цялостни обороти към този момент две седмици тренира младокът Асен Дончев, като той към този момент е подготвен да попадне в групата на " алените ". Очаква се сърбинът да е деликатен с включването му в игра. По същия метод той действа и с нападателя Дауда Бамба, който към момента не е записал минути напролет.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР