Универсалният футболист на ЦСКА Емануел Шакич говори след победата с

...
Универсалният футболист на ЦСКА Емануел Шакич говори след победата с
Коментари Харесай

Шакич: Имам голяма надежда, че нещата ще се получат в края на сезона

Универсалният футболист на ЦСКА Емануел Шакич приказва след успеха с 1:0 над Славия като посетител в осминафиналите на Sesame Купа на България. Той изрази оптимизъм, че нещата в края на сезона ще се получат за " алените ". 

“Противникът се беше подготвил сносно за нас. На мнение съм, че през първото полувреме бяхме по-добрия тим и за това справедливо поведохме и в резултата. През второто полувреме беше борба, прибрахме се повече, с цел да задържим позитивния резултат за нас и в последна сметка сме щастливи, че продължаваме напред ”, стартира Шакич.

“При всяко едно състояние съм по-щастлив с една грозна победа, в сравнение с с красива загуба или красиво влизане в продължение и дузпи по-късно ”.

“Успяхме да проучваме това, което се случи в първия мач, това, което съперникът беше подготвил за нас. Кое се е получило, кое не. Успяхме да се подготвим добре и това го използвахме и справедливо водихме на полувремето ”, продължи австрийецът..

“Играя там, където тимът има потребност от мен. Чувствам се най-добре в средата на терена, като централен полузащитник, макар че в кариерата си множеството време съм играл като десен бранител ”.

“Минахме да играем с 5 индивида откъм гърба, защото знаехме, че те от по този начин наречените полупространства центрират доста добре, което мъчно се пази, когато играеш с четирима откъм гърба. Заради това се прибрахме по този начин и в последна сметка се получи ”.

“Чувствам се ужасно в София, в тима, всички ме одобриха доста добре. Моята избраница се усеща доста добре в София. Когато дамата се усеща добре, значи всичко е ок. Щастлив съм тук ”.

“Не усещам напрежение. Имам огромно доверие в тима в треньорския щаб, в нещата, които приготвяме и вършим по време на подготвителния развой, тъй че виждам положително и имам огромна вяра, че нещата ще се получат в края на сезона ”, добави Шакич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР