Универсалният бранител на Ливърпул Джо Гомес ще бъде готов за

...
Универсалният бранител на Ливърпул Джо Гомес ще бъде готов за
Коментари Харесай

Клоп разкри кога ще се завърне Джо Гомес

Универсалният защитник на Ливърпул Джо Гомес ще бъде подготвен за игра за дербито с Тотнъм над 31 март. Това разкри мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп. 21-годишният британски национал стартира като титулярен сътрудник на Вирджил ван Дайк в центъра на защитата при започване на сезона, като двамата оформиха страховит тандем. Гомес обаче получи фрактура в мача с Бърнли на 5 декември, а преди три седмици трябваше да се подложи на интервенция, защото възобновяване му не вървеше добре. Той обаче би трябвало да бъде изцяло подготвен след паузата за националните тимове.

Юрген Клоп разкри, че Алекс Окслейд-Чембърлейн, който към момента не е играл през този сезон, към този момент тренира на 70%, а Деян Ловрен ще бъде на линия след дербито с Евертън в края на седмицата.

" Мисля, че след паузата за националните тимове Джо би трябвало да бъде подготвен. Ако никой различен не се контузи преди този момент, ще имаме естествен избор. Джо наподобява добре. Окс към този момент тренира на 70% с тима. Тренира пълноценно, само че към момента не толкоз доста, колкото останалите. Тръгва си малко по-рано, с цел да прави и други неща, от които има потребност. Деян би трябвало да бъде подготвен след мача с Евертън ", съобщи Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР