United Parcel Service ще съкрати 12 000 работни места и

...
United Parcel Service ще съкрати 12 000 работни места и
Коментари Харесай

UPS ще съкрати 12 000 работни места в ход за спестяване на разходи, тъй като на работниците е наредено да бъдат в офиса 5 дни в седмицата

United Parcel Service ще редуцира 12 000 работни места и на служащите, които оцелеят след всеобщите съкращения, ще бъде подредено да се върнат в офиса пет дни в седмицата, заяви компанията във вторник.

Базираната в Атланта фирма обяви съкращенията на работни места, откакто регистрира спад от 31,8% на тримесечната облага, защото търсенето на електронната търговия остана едва и разноските скочиха от новия контракт на компанията със синдиката Teamsters.

Главният изпълнителен шеф на UPS Карол Томе сподели на анализатори по време на позвъняване за облагите, че съкращенията – които ще обиден към 14% от 85 000 мениджъри на цялостен и повърхностен работен ден – се чака да спестят на колоса за доставки 1 милиард $, съгласно Bloomberg.

The Post потърси коментар от UPS.

Томе сподели още, че от началото на март корабният колос ще отстрани хибридния си работен график и ще изисква служащите да се върнат в офиса пет дни.

„ Ще съобразим нашата организация с наш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР