United Group сключи сделка с Hrvatski Telekom и Zagrebacka Banka

...
United Group сключи сделка с Hrvatski Telekom и Zagrebacka Banka
Коментари Харесай

United Group се споразумя да закупи мажоритарен дял в хърватския Optima Telekom

United Group подписа договорка с Hrvatski Telekom и Zagrebacka Banka за придобиването на мажоритарен дял в хърватския оператор Optima Telekom, който предлага необятна гама от услуги, свързани с закрепен интернет и телевизия.

United Group подписа контракт за покупко-продажба, с цел да придобие дяла от 17,41% на Hrvatski Telekom и дяла от 36,90%, притежаван от Zagrebacka Banka.

Сделката е разумна стъпка в уговорката на United Group да дава телекомуникационни услуги от най-ново потомство на хърватските консуматори.

United Group влага 130 милиона евро за модернизиране на мобилната мрежа на Telemach Hrvatska, с цел да усъвършенства качеството, да разшири покритието и да предложи цялостно 5G преживяване. Също по този начин влага 100 милиона евро за създаване на съвременна оптична мрежа, която към този момент предлага на хърватски клиенти закрепена телефония и супер бърз широколентов интернет със скорост от 300 Mbps до 2 Gbps.

След като договорката бъде приключена, 125 000 клиенти на широколентов достъп и 55 000 клиенти на телевизионна услуга, обслужвани от Optima Telekom, последователно ще се възползват г тези вложения и нови съвременни услуги, които ще доведат до конвергиране с мобилните услуги и ще подобрят както качеството, по този начин и потребителско преживяване.

Съгласно изискванията на контракта приключването на договорката зависи от смяна в Закона за електронните медии на Хърватия, който понастоящем не разрешава отвесната интеграция сред платени телевизионни оператори и разпространители. Сделката е обвързана и с утвърждението от съответните органи за защита на конкуренцията.
Това съглашение е стъпка напред в проекта ни да превърнем TelemachХърватия в изцяло конвергентна телекомуникационен оператор, предлагаща цялостната гама телекомуникационни услуги, в това число телевизия – в личната ни инфраструктура.

По настоящем хърватския парламент преразглежда Закона за електронни медии и сме уверени, че законът ще бъде изменен напълно скоро и синхронизиран с практиките в останалите членки на Европейския съюз, което ще ни разреши завършването на тази договорка и прибавянето на услуги към богатото ни телко портфолио в Хърватия.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Дете пита татко си: - Тате, като беше дребен, имаше ли компютър? - Не - дава отговор бащата. - А плейстейшън? - Не. - Джиесем?!? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПхенян не е съобщавал за случаи на COVID-19Заключителната среща от конкуренцията за европейската купа може да бъде проследена и онлайн на PLAY DIEMA XTRAЕто какво би трябвало да извършите в изборния денБъдете виновни, спазвайте отдалеченост, стерилизация и дисциплинираност, молят от ЦИК„ Глава на мечка “ е една от дребното рисунки на италианския ренесансов занаятчия, която към момента е частна собственост6+1 обединения с посланичество в идващото Народно събраниеСъздаването на запаса и лекарствените артикули, които ще бъдат включени в него, ще бъдат избрани със заповед на министъра на здравеопазванетоПортландският шпионски пръстен е един от най-прословутите по време на Студената война. В сърцето му обаче стои една невероятна любовна афераТрима души в Кърджалийско са арестувани за търговия с гласове " Давано е самун, дърва, брашно, леща, несъмнено и пари ", уточни вътрешният министърКак смятате - наподобява ли Лиса Транел на известната актриса?Детето пресичало пътя с тротинетката сиНово изследване трансформира досегашните показа за суперновитеВторият сезон на хитовия сериал „ Пътят на достойнството “ ще изненада феновете с нови сюжетни линии и героиЗвездата от NBA Джеймс Хардън също е бил спрян, само че не е задържанПроектът е оповестен за публично обсъжданеОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР