United Group се присъедини към инициативата Глобален договор на ООН

...
United Group се присъедини към инициативата Глобален договор на ООН
Коментари Харесай

United Group се присъединява към Глобалния договор на ООН

United Group се причисли към самодейността Глобален контракт на Организация на обединените нации – най-голямата доброволна лидерска платформа, която подкрепя развиването, въвеждането и шерването на виновни бизнес практики по целия свят.

С тази стъпка United Group се причислява към хиляди други компании по света, ангажирани с предприемането на виновни бизнес практики. Членовете на самодейността, възприемат 10 универсални правилото в региона на човешките права, трудовите стандарти, околната среда и битката с корупцията и се ангажират да ги ползват в своите бизнес тактики и във всекидневната си работа, както и да подхващат дейности в поддръжка на Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации.

Глобалният контракт на Организация на обединените нации започва през 2000 година и е най-голямата самодейност за корпоративна резистентност в света, сплотяваща над 15 000 компании и 3000 организации с идеална цел в над 160 страни и повече от 70 локални мрежи.

Времето е скъпо и в United Group сме ангажирани да интегрираме виновни практики във всички аспекти на нашия бизнес, както и да работим с всички заинтригувани страни за основаване на стабилно бъдеще. Решението ни да станем част от Глобалния контракт на Организация на обединените нации е ясно удостоверение на този ангажимент. Развълнувани сме, че ще работим с други компании и сътрудници в тази основна самодейност и нямаме самообладание да допринесем за позитивна смяна в света “, коментира главният изпълнителен шеф на United Group Виктория Боклаг.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР