United Airlines заяви във вторник, че е загубила 124 милиона

...
United Airlines заяви във вторник, че е загубила 124 милиона
Коментари Харесай

United Airlines съобщава за загуба от 124 милиона долара през тримесечието, помрачено от спирането на самолетите на Boeing

United Airlines съобщи във вторник, че е изгубила 124 милиона $ през първото тримесечие, за което упреква триседмичното прекъсване на полетите на всички Boeing 737 Max 9 секунди, откакто панел взриви аероплан на Alaska Airlines Max през януари.

United уточни, че ще получи доста по-малко нови самолети от Boeing тази година, в сравнение с очакваше, и стартира да наема самолети Airbus, с цел да попълни флота си.

Финансовите резултати, оповестени от самолетната компания, сочат продължаващо увеличение на търсенето на въздушни пътувания, изключително в границите на Съединените щати и през Атлантическия океан. United предвижда по-добра от предстоящата облага през второто тримесечие.

През първото тримесечие обаче United съобщи, че е бил усложнен от краткотрайната загуба на своите 79 самолета Max 9 през по-голямата част от януари. Авиокомпанията беше принудена да анулира стотици полети и да смени самолетите на доста други.

Юнайтед съобщи, че заземяването му е коствало 200 милиона $...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР