United Airlines накратко за чисто нови самолети Airbus A321neo. Това

...
United Airlines накратко за чисто нови самолети Airbus A321neo. Това
Коментари Харесай

United Airlines спира флота на Airbus A321neo заради остарял закон за знака за забранено пушене

United Airlines в резюме за чисто нови самолети Airbus A321neo. Това няма нищо общо с сигурността, какъвто беше казусът с този. По-скоро се дължи на въздухоплавателно средство, което е в нарушаване на правилник от 1990 година по отношение на знаците за „ пушене неразрешено “.

Постановлението от 1990 година постановява, че знаците за „ пушене неразрешено “ на самолетите би трябвало да се ръководят ръчно от екипажа. Новоразработеният Airbus A321neo включва програмен продукт, който автоматизирано демонстрира знаците по време на полет, тъй че екипажът да не го включва и изключва. Това е съвсем всичко. Междувременно самото пушене беше изцяло неразрешено както във вътрешните, по този начин и в интернационалните полети преди съвсем 25 години.

Автоматизираните системи за означения не са нещо ново. Много компании за въздушен превоз заобикалят регламента от 1990 година, като аплайват за изключение пред Федералната авиационна работа. United подаде молба за това освобождение от името на целия си флот още през 2020 година Има единствено един про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР