Унищожаването на сателитите е ключово условие за победа в случай

...
Унищожаването на сателитите е ключово условие за победа в случай
Коментари Харесай

В Русия обявиха ключовото условие за победа във война със САЩ

Унищожаването на спътниците е основно изискване за победа при положение на възникването на боен спор, да вземем за пример сред Русия и Съединени американски щати. Това е коментирал съветският боен специалист Константин Сивков за съветското издание " Взгляд ".

Американски медии оповестиха за приключването на тествания в Русия на нова антиспътникова ракета, която би трябвало да бъде подготвена до 2022 година

Вицепрезидентът на Руската академия по ракетни и артилерийски науки, лекар на военните науки Константин Сивков отбелязва, че от времената на Съветския съюз Русия разполага с ракети за заличаване на спътници. Съобщенията в американските медии за провеждането на тествания на такива ракети от Русия демонстрират модернизацията на сходни оръжия.

Той е отбелязал смисъла на това оръжие, без което била немислима успеха в актуалните военни спорове.

" Необходимо е да се смъкват спътници, които обезпечават провеждането на разузнаване над нашата територия преди началото на военни дейности, както и спътници, които вземат решение задания по отношение на навигационното обезпечаване на вражеските войски на наша територия и в непосредствена непосредственост до нашите граници ", коментирал Сивков.

Експертът подчертал, че с помощта на заличаването на спътниците опциите на военните формирования на силите на съперника " падат доста пъти ". " Унищожаването на спътниците е основно изискване за победа при положение на боен спор, да вземем за пример сред Русия и Съединени американски щати ", подчертал военният специалист.

Експертът не свързва напъните на Русия да модернизира такива ракети с проектите на Съединени американски щати да разположат нуклеарни оръжия в космоса, само че отбелязал, че Съединени американски щати и Китай разполагат с сходни ракети и също ги модернизират. По думите му, американците могат да смъкват спътниците благодарение на ракети SM-3, основани на море. Въпреки това " съветските ракети могат да смъкват спътници на по-високи орбити ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР