Унищожаването на френските военнослужещи ще бъде приоритетна и славна задача

...
Унищожаването на френските военнослужещи ще бъде приоритетна и славна задача
Коментари Харесай

Медведев: Унищожаването на френските военнослужещи ще бъде приоритетна и славна задача на нашите въоръжени сили

Унищожаването на френските военнослужещи ще бъде предпочитана и славна задача на нашите въоръжени сили. Това написа в заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев

Укриването на подобен брой военнослужещи е доста проблематично, тъй че въпросът за тяхното систематично заличаване няма да бъде най-трудната, само че извънредно значима задача, написа още Медведев.

Според Медведев, откакто във Франция дойде поток от ковчези от далечна Украйна, управлението на страната няма да може да скрие всеобщата гибел на професионални военни.

" Тези нещастни хора ще станат пълноценни бойци като част от контингента за интервенция. Тяхното заличаване ще бъде предпочитана и славна задача на нашите въоръжени сили ", сподели Медведев.

Всъщност, за положителното на въпроса, би било хубаво, в случай че неспокойните французи изпратят няколко полка в Бандерланд. Укриването на подобен брой боен личен състав е доста проблематично и затова въпросът за тяхното систематично заличаване няма да бъде най-трудната, само че извънредно значима задача. Но каква би била изгодата ”,  написа още Медведев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР