Унион победи като гост Херта с 2:0 в дербито на

...
Унион победи като гост Херта с 2:0 в дербито на
Коментари Харесай

Унион взе дербито на Берлин и си върна второто място

Унион победи като посетител Херта с 2:0 в дербито на Берлин от 18-тия кръг в Бундеслигата. Головете за отбора от “Старото лесничейство ” означиха Данильо Дуки (44’) и Пол Сегин (67’)

Първото полувреме на мача не предложи кой знае какъв брой рискови положения. Минута преди края на постоянното време на първата част обаче Унион поведе. Кристофер Тримел центрира от директен свободен удар и откри централния бранител Данильо Дуки, който се извиси мощно и означи с глава за 0:1.

Десетина минути след почивката Марко Рихтер от Херта насочи отдалечен шут и не бе надалеч от истината, само че въпреки всичко бе неакуратен. В 77-ата минута след добра контраофанзива Шералдо Бекер напредна и подаде добре на Пол Сегин, който без проблеми означи втория гол за Унион. При този резултат и приключи срещата. 

С успеха си Унион (Берлин) към този момент има три следващи победи в шампионата и си върна втората позиция в класирането. Херта пък към този момент има шест провали в последните си 7 дуела и остава на предпоследното място в таблицата.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР