Унион Берлин се изкачи на трето място в класирането на

...
Унион Берлин се изкачи на трето място в класирането на
Коментари Харесай

Унион се доближи на две точки от лидера Борусия Д след класика над Щутгарт

Унион Берлин се изкачи на трето място в класирането на немското състезание по футбол с безапелационна победа с 3:0 против опашкаря Щутгарт. Столичният отбор е единствено на точка от Байерн Мюнхен и на две от Борусия Дортмунд преди мача сред водачите довечера на " Алианц Арена ".

Унион, който спря серията си без триумф в Бундеслигата с победа над Айнтрахт преди паузата за интернационалните мачове, вкара първия гол при започване на второто полувреме. Жером Русийон центрира в наказателното поле и Шералдо Бекер засече топката с победното попадение.

В 65-ата минута Кевин Беренс бе прецизен на добавка за 2:0, а Генки Харагучи от Щутгарт си вкара автогол единствено три по-късно и оформи крайния резултат.

Унион е с четири точки пред четвъртия Фрайбург, който през днешния ден стигна единствено до тъждество 1:1 с Херта Берлин. Винченцо Грифо изведе домакините напред в резултата в 52-та минута, само че гостите от столицата изравниха в 77-та посредством Йесик Нганкам.

С още две точки пасив на петото място е Република България Лайпциг, който позволи тежко проваляне с 0:3 против осмия Майнц. Байер Леверкузен пък е седми след победа с 3:0 над Шалке в Гелзенкирхен.

Волфсбург пък е девети след тъждество 2:2 с Аугсбург.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР