Унион (Берлин) победи с 2:0 Айнтрахт (Франкфурт) в мач от

...
Унион (Берлин) победи с 2:0 Айнтрахт (Франкфурт) в мач от
Коментари Харесай

Унион прекъсна лошата серия, удари Айнтрахт и се изкачи на третото място

Унион (Берлин) победи с 2:0 Айнтрахт (Франкфурт) в мач от 25-ия кръг на Бундеслигата. Головете за берлинчани означиха Рани Кедира (53’) и Кевин Беренс (75’).

И двата отбора имаха своите положения през първата част. В 13-ата минута Шералдо Бекер от Унион надбяга отбраната на Айнтрахт, само че стреля около вратата на Кевин Трап. В 35-ата минута удар на Даичи Камада бе отразен от стража на Унион Фредерик Рьонов. Минута преди края на постоянното време пък удар на Рафаел Сантос Боре също стреля, само че вратарят на берлинчани избави. В продълженито пък Рандал Коло Муани стреля неопределено с глава след корнер.

През второто полувреме домакините излязоха доста по-мобилизирани и нанесоха своя удар. В 53-ата минута Нико Гиселман центрира от корнер, топката попандна в Рани Кедира, който означи без никакви проблеми от дребното наказателно поле за 1:0. В 69-ата минута попадение на Шералдо Бекер бе анулирано след ВАР поради засада.

Шест минути по-късно обаче Унион в последна сметка вкара втори гол. Резервата Кевин Беренс се пребори с Хървойе Смолчич, напредна и прокара топката сред краката на Кевин Трап за 2:0. Айнтрахт опита да се върне в мача и сътвори няколко удара, само че всички те бяха отразени от безупречния в този мач Фредерик Рьонов.

С успеха си Унион прекъсна неприятната си серия от  4 следващи мача в шампионата без победа и се изкачи на третата позиция. Айнтрахт пък към този момент е с 4 поредни мача без победа и остава на 6-о място в класирането.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР