Унион Берлин искат тестове за коронавирус, които да дадат възможност

...
Унион Берлин искат тестове за коронавирус, които да дадат възможност
Коментари Харесай

Унион Берлин предложи варинт за завръщане на феновете по трибуните

Унион Берлин желаят проби за ковид, които да дадат опция на почитателите да се върнат на стадиона и подадоха молба до локалния орган за позволение да тестват концепцията си на другарски мач идващия месец.

"Научният интерес за тестване на безсимптомни хора за откриване и спиране на скрити вериги от зараза, както и за по-нататъшно създаване на тестови процедури, което е от спомагателна изгода за общата отбрана на здравето. Затова се надяваме да успеем да стартираме този път малко по малко с управляващите в Берлин ", съобщи президентът на Унион Дирк Зинглер.

Ръководството на Унион се надява да играе пред 3000 почитатели на 5 септември с "превантивен ковид тест за всички фенове ", който "е предопределен да размени настоящите понастоящем правила за обществено разграничаване ".

Мачовете в Бундеслигата се играха при затворени порти от средата на май след завръщането от коронавирусната отмора. Политиците бяха внимателни за почитателите, които се връщат на стадионите през есента, като случаите на болестта още веднъж се покачват в Германия. Повечето концепции на клуба са ориентирани към завръщането на почитателите към седящите места със обществено разграничаване, проект, който Съюзът счита за несъответствуващ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР