Унион Берлин има много сериозна дефанзивна линия и срещу тях

...
Унион Берлин има много сериозна дефанзивна линия и срещу тях
Коментари Харесай

Терзич: Много трудно се създават голови положения срещу Унион

" Унион Берлин има доста сериозна отбранителна линия и против тях не е елементарно да се основават доста голови благоприятни условия ", разяснява старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич преди утрешното си домакинство от 27-ия на Бундеслигата. Двубоят ще опълчи втория във краткотрайното класиране Борусия против третия Унион, които са надлежно с 53 и 51 точки.

" Трябва да търсим свободни пространства и да се възползваме от тях. Да бъдем смели с топката и да се поддържаме, това е най-важното ", съобщи още Терзич на конференцията преди мача.

" Направихме две следващи слаби представяния. Особено против Република България Лайпциг беше доста разочароващо. Анализирахме нещата, които незабавно би трябвало да подобрим, с цел да се представим по друг метод на следващия ден. Все още имаме едно съревнование, в което да се борим за трофея и желаеме да играем качествена роля ", сподели още наставникът на Борусия (Дортмунд).
 Република България Лайпциг - Борусия (Дортмунд) 2:0 в четвъртфинал за Купата на Германия
Република България Лайпциг отстреля Борусия (Дортмунд) и продължава отбраната на националното отличие

" Биковете " победиха с 2:0

" Нико Шлотербек и Жюлиен Дюранвил ще пропуснат мача. Тома Мюние и Себастиен Алер упражняваха самостоятелно, само че се чакат на последната подготовка, а Карим Адейеми е назад с нас откакто бе осъден за Купата ", изясни Един Терзич.

По мотив вратаря Грегор Кобел, Терзич бе безапелационен: " Той е измежду най-хубавите вратари в Бундеслигата и в Европа изобщо. Той е повода резултатът в сряда да остане непосредствен дълго време. Това не ни изненадва. Не единствено, че знаем какъв брой е трудобюбив, само че и какъв брой добър е. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР