Унион (Берлин) и Волфсбург завършиха 2:2, но мачът от кръг

...
Унион (Берлин) и Волфсбург завършиха 2:2, но мачът от кръг
Коментари Харесай

Унион и Волфсбург завършиха 2:2 в мач, който можеше да не завърши

Унион (Берлин) и Волфсбург приключиха 2:2, само че мачът от кръг №24 на немската Бундеслига притегли внимание повече поради прекъсването му.

Малко преди почивката агитката на домакините опъна транспаранти с нецензурни надписи по адрес на Германския футболен съюз и президента на Хофе Дитмар Хоп. Реферът Бастиан Данкерт беше праволинеен, спря дуела и прибра футболистите в тунела.
 Крушчич остава отпред на ЦСКА?
Крушчич остава отпред на ЦСКА?

Той ще продължи да бъде треньор на " алените "

След към 7-8 минутно ентусиастите прибраха плакатите и Данкерт възобнови мача. По уредбата обаче беше обявено, че при нова сходна демонстрация от страна на ултрасите срещата ще бъде прекъсната.

На транспаранти пишеше " Отменихте груповото наказване през 2017 година, само че в този момент вършиме услуга на Хоп. Две стъпки обратно! М*йната ви, ГФС ", " Ние сме срещу цензурирането на почитатели и налагането на групово санкции... "

Преди три години в немския футбол беше отстранено по този начин нареченото " групово наказване ", съгласно което всички почитатели биват наказвани, без значение че виновниците са обособени лица. Наскоро обаче беше направено изключение по отношение на митинг на последователите на Борусия (Дортмунд) против Хоп. След като група ентусиасти на " жълто-черните " опънаха плакати против милиардера, ГФС забрани на всички почитатели на клуба да посещават стадиона на Хофенхайм за интервал от 2 години.
 Снимка 469509
Източник:

В мача Унион водеше с 2:0 половин час преди края, само че Волфсбург съумя да изравни, а по-късно можеше и да отмъкне всичките 3 точки. Себастиан Андерсон в 41-ата минута и Марвин Фридрих в 56-ата минута вкараха за малия тим от берлинч. След това " вълците " се разиграха и дадоха отговор с попадения на Яник Герхарт в 60-ата минута и Ваут Вегхорст в 81-ата минута.

С тази точка Унион се изкачи на десета позиция с 30 точки. Волфсбург продължава борбата за Лига Европа и е на седмо място с 35 точки.

Още една среща по немските терени беше краткотрайно спряна поради сходни плакати, тази сред Мепен и Дуисбург в Трета лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР