Унион (Берлин) и Шалке 04 не се победиха в двубой

...
Унион (Берлин) и Шалке 04 не се победиха в двубой
Коментари Харесай

Шалке с първа точка след подновяването на Бундеслигата, измъкна равенство от Унион в Берлин

Унион (Берлин) и Шалке 04 не се победиха в дуел от 30-ия кръг на Бундеслигата.

Спорът сред двата отбора завърши при резултат 1:1, като и двете попадения паднаха през първите 45 минути на срещата.
 Снимка 482626
Източник:

Отборът на гостите претърпя четири следващи провали, като означи единствено един гол след подновяването на шампионата, като несъмнено се намира в неприятна форма.

Шалке бе отбелязал единствено един път за този интервал, като загуби от тимовете на Аугсбург, Фортуна, Вердер и Борусия (Дортмунд). Все отново през днешния ден съставът стигна още веднъж до попадение, посредством Джонджо Кени. Той бе прецизен след 28 минути игра.

Футболистът на Шалке се разписа с компактен изстрел от далечна отдалеченост, който хвана неопитен вратаря на противника.
 Снимка 482627
Източник:

" Кралскосините " са все по този начин без победа в 12 мача и са взели точка към този момент едвам четири пъти в съответния времеви диапазон.

Само последните три отбора в класирането Фортуна, Вердер и Падеборн са отбелязали по-малко голове в шампионата от момчетата на Дейвид Вагнер през този сезон.

Унион (Берлин) пък няма триумф в седем следващи мача в шампионата. Отборът завоюва 21 от своите 32 точки на личен терен, спечелвайки шест от своите 14 домашен мача.
 Снимка 482625
Източник:

Днес в интерес на столичани се разписа Роберт Андрих, след 11 минути игра. Още в идната офанзива на отбора той можеше и да удвои преднината за Унион, само че не откри добре топката и пропусна от близка отдалеченост.

През първото полувреме домакините бяха по-настоятелният тим, само че през вторите 45 минути самодейността по-скоро бе в интерес на противника. Това, значително, направи равенството справедливо и разумно.
 Снимка 482624
Източник:

Шалке е в средата на таблицата, с актив от 38 точки. Унион е по-назад, с 4 пункта по-малко от днешния си конкурент.
 Вердер загуби значимия мач с Волфсбург
Вердер загуби значимия мач с Волфсбург

" Бременските музиканти " утежниха ситуацията си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР