УниКредит Булбанк е обявена за банката с най-добро частно банкиране

...
УниКредит Булбанк е обявена за банката с най-добро частно банкиране
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк е банката с най-добро частно банкиране в страната

УниКредит Булбанк е оповестена за банката с най-хубаво частно банкиране в страната в годишната класацията на интернационалното финансово списание The Banker за 2017 година Авторитетните оценки бяха раздадени на гала в Лондон нощес. Наградата за УниКредит Булбанк получи шефът “Частно банкиране” на банката Надежда Павлова-Нинчева.

Наградата от The Banker e следващо доказателството за качеството на услугите на УниКредит Булбанк в региона на частното банкиране, откакто преди няколко месеца звеното на банката беше отличено за най-хубави бизнес резултати в ЦИЕ на групово равнище.

Нашата съществена цел е да изградим устойчиви връзки с клиентите, на основата на фундаменталните полезности на УниКредит. Най-важно е да разберем потребностите на клиентите. Близостта до клиента, съчетана с професионалната отговорност, бистрота и иновативност, са основните мотори на нашата бизнес философия “, разяснява Надежда Павлова-Нинчева.

Освен България, премия за частното си банкиране от банките от групата на УниКредит получи и УниКредит Банк Словакия.

Услугата „ Частно банкиране “ на УниКредит Булбанк се предлага от високопрофесионален екип, който дава благоприятни условия за персонализирани капиталови артикули, влиятелни кредитни карти, финансиране и финансово обмисляне.

Годишните награди на The Banker се връчват от 2009. Всяка година, от май до юли, банки от целия свят аплайват за наградите на интернационалното издание. Журито изготвя класирането на база развиването на основни индикатори за частното банкиране като портфолио от клиенти, ръководство на риска, систематизиране на активите, продуктови тактики и тактики за реализиране на растеж, грижа за клиентите, бизнес модел на банката, както и иновативност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР