УниКредит беше призната за най-добра банка попечител в Централна и

...
УниКредит беше призната за най-добра банка попечител в Централна и
Коментари Харесай

УниКредит е призната за най-добра банка попечител в Централна и Източна Европа от Global Finance

УниКредит беше приета за най-хубава банка настойник в Централна и Източна Европа на годишните награди на списание Global Finance, като в същото време беше наградена в шест страни като най-хубава банка настойник в България, Австрия, Босна и Херцеговина, Унгария, Сърбия и Словения. 

Наградите на Global Finance за банка настойник отличават организации, които оферират новаторски хрумвания, ефикасни решения и мощна консултантска поддръжка.

„ Това е 14-а поредна година, в която УниКредит получава тази престижа премия, заявявайки хладнокръвен ангажимент да предоставяме най-хубавите услуги “, показа Фабио Форнароли, Директор Корпоративно банкиране за Централна и Източна Европа, УниКредит. „ Отличията в нашите страни акцентират силата и отдадеността на локалните ни екипи при световното обслужване на скъпи бумаги. Колегите работят неуморно, с цел да обезпечат най-високите стандарти при попечителските услуги, осигурявайки безпрепятствено и дейно обслужване на нашите клиенти. Горди сме да бъдем приети за водачи в промишлеността и ще продължим да бъдем ангажирани в устрема си да надхвърляме упованията през идните години “, прибавя той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР