Уникални дизайнерски решения ще бъдат показани в Международен панаир Пловдив

...
Уникални дизайнерски решения ще бъдат показани в Международен панаир Пловдив
Коментари Харесай

Модерни интериорни решения показва ново изложение в Международен панаир Пловдив

Уникални дизайнерски решения ще бъдат показани в Международен панаир Пловдив на новото ревю с задгранично присъединяване „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора ”, чието първо издание ще се организира от 21 до 25 февруари 2018 година Новата самодейност уголемява профилираната галерия за съоръжение за хотели и заведения „ Хорека “ и се реализира взаимно с Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „ Дибла “.

Фирми от сектора ще презентират произведения и услуги за хотели, заведения за хранене, питейни заведения, търговски обекти, СПА центрове, публични здания и жилища. Обогатяването на изложбата дава опция на компании, работещи в региона на дизайна, да се показват на единствения на Балканите мегафорум за агробизнес, вино, храни и хорека бранша, привличащ всяка година близо 45 000 гости от България и света. Новата самодейност обгръща куп сектори – обзавеждане и фон, дизайн и планиране, ресторантско и барово съоръжение, мебели и аксесоари, хотелско и комерсиално съоръжение, обзавеждане и съоръжение на спа и фитнес центрове, интериорен текстил, софтуерни системи и приложения. Така се основава обща бизнес мрежа с компаниите, участващи в интернационалните изложения „ Агра “ и „ БиоАгра “ – за селско стопанство, „ Винария “ – за лозарство и винарство, „ Фудтех “ – за хранителната промишленост, и „ Вкусове от Италия “, които са част от мегафорума. Модерната наклонност за развиване на тези браншове постанова комбинирани решения. Все повече винарски мазета, предприятия за храни и ферми оферират продуктите си в лични зали за дегустации, фирмени магазини и заведения за хранене, хотели и къщи за посетители. Елегантни и функционални оферти за техния дизайн ще покажe „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора “. Изложителите в мегафорума още веднъж ще показват новаторски технологии и техника за селското стопанство, лозарството, винарството и хранителната индустрия. Градът на виното и деликатесите ще бъде още по-голям, още веднъж ще събере одобрени и нови производители и търговци.

Четвъртото издание на огромното икономическо събитие ще подчертава на смяната в секторите по цялата верига от полето до трапезата. Амбицията на бизнеса към този момент е да основава не просто артикули, а метод на живот – с по-високо качество, здравословен, екологичен и изящен. Част от тази наклонност е и включването на ревюто за дизайнерски решения в границите на огромната среща на елита от селското стопанство, винарството, хранителната промишленост и интериорния отрасъл от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР