Уникална по своето съдържание предупредителна табела се появи на мансардната

...
Уникална по своето съдържание предупредителна табела се появи на мансардната
Коментари Харесай

Уникална предупредителна табела цъфна на една от терасите на сграда в бургаския ж. к. „Възраждане“

Уникална по своето наличие предупредителна табела се появи на мансардната тераса на нова постройка в бургаския ж. к. „ Възраждане “, прочут в градския фолклор като Италианската махала. „ Внимание! Тук когато и да е бият, разрушават порти, заливат с бетон и крадат! “, е изписано с големи червени букви на два транспаранта на ъгъла на ул. „ Пробуда “ и ул. „ Цар Калоян “.

Стряскащите на пръв взор табели обаче си имат своята история. Именно в тази постройка през 2014 година бе осъществено грубо нахлуване над фамилията на сегашния началник на РДНСК и общински консултант Милен Ненчев, написа " Флагман ".



Оказа се, че транспарантите са разпънати персонално от Ненчев, който 4 години по-късно към този момент не живее там, само че фамилията му не не помни преживения призрачен сън. „ Аз ги сложих. Тъй като много се злоупотребяваше и спекулираше със случилото се през 2014 година Лицето, което разруши входната врата и изля бетона, е наказано на 7 дистанции и ще заплати разходи над 50 хил.лв. “, сподели Ненчев.

В момента 130-килограмовият бияч Васил Русев е продал компаниите си на хора от ромски генезис и отхвърля да заплати отговорностите си по делата.

„ В нашите среди се спекулираше кой е изсипал бетона. Хората мъчно одобряват, че е нападението е от комшия. Всички смятаха, че е поради работата ми и се злоупотребяваше с това. В несъответствуващи моменти ми се правеха подмятания от кого е излят този бетон и това ми създаваше проблеми в работата. Реших посредством тази табела да покажа казуса, да го споделя и да разглася, че не ми пука. Каквото и да се спряга - остава за този, който го е казал”, добави Ненчев.

Той изрично акцентира, че табелата е с сигнален темперамент. „ Факт е, че в тази постройка разрушават порти в 11 часа вечерта, заливат с бетон - факт е, бият - факт е и се потвърди в съда, доказано от 15 очевидци. И трите неща са потвърден факт с влезнали в действие правосъдни решения”, сподели още Ненчев

„ Както на всяко табло на ЕВН има предупредителна табела, по този начин и аз сложих такава. Това не е заплашителна, а предупредителна табела към цялото общество. Съседът към момента е притежател на жилището и сега организирам процедура посредством него да се обезщетя”, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР