Уникална по рода си детска площадка ще радва от днес

...
Уникална по рода си детска площадка ще радва от днес
Коментари Харесай

Специално съоръжение по пътна безопасност откриха в столична детска градина

Уникална по рода си детска площадка ще радва от през днешния ден възпитаниците на ДГ №152 " Люляче " в столичния кв. " Люлин " 1. Тя е по извънреден план на общината, взаимно със съдействието на Дирекция ПИСТ към Следствен отдел към окръжна прокуратура и СБДДС (съвет по сигурност на децата в София).

Площадката е особено основана, с цел да образова малчуганите по сигурност на придвижване и приложно колоездене.

 Снимка 357456
Източник:

" На тази площадка децата ще се образоват да разграничават главните пътни знаци, сигналите на светофара, главните детайли на типовете кръстовища. Децата ще се слагат в действителна пътна конюнктура или в действителни пътно-транспортни обстановки от придвижването на пътя и ще образуват умения и привички за предотвратяване от рискове и вярно държание на пътя ", разкри пред " Пик " детайлности директорката на ДГ №152 " Люляче ", Мария Хаджидимитрова.

Тя одобри поздравления от куп високопоставени посетители на откриването, измежду които зам.-кметът на регион " Люлин " Мила Атанасова, старши специалистът по обучение към Столична община в " Люлин " Анита Атанасова, старши специалистът по спорт в региона Венцислав Стаматковски, основният специалист към дирекция " Образование " Ирена Николова и доста шефове на детски градини и учители.

 Снимка 357457
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР