УНИКАЛНА лимузина Range Rover, използвана преди от легендата на бокса

...
УНИКАЛНА лимузина Range Rover, използвана преди от легендата на бокса
Коментари Харесай

„Най-големият Range Rover в света“, използван от Майк Тайсън и притежаван от азиатски крал, ОТНОВО в продажба на силно намалена цена

УНИКАЛНА лимузина Range Rover, употребена преди от легендата на бокса Майк Тайсън, се завръща на пазара на мощно понижена цена цена.

Странният мотор води Тайсън до една от най-емблематичните му борби след турнето му за завръщане след четиримесечна присъда затвор, спряно в Обединеното кралство.

Черният Range Rover от 1994 година Vogue беше разтегната в лимузина от производителите на първокласни каросерии Townley Cross Country Vehicles.

Включва някои ретро детайли, които биха били върха на модата по това време, в това число два телевизионни екрана, VHS рекордер и CD плейър.

През юни 2000 година той беше употребен за превозване на „ Най-лошия човек на планетата “ до борбата му против Лу Саварезе в Hampden Park в Глазгоу.

Двубоят беше вторият от два които Тайсън имаше в Обединеното кралство през същата година, като първият беше против Джулиъс Франсис в Манчестър, когато той се върна в спорта след деветмесечна присъда затвор по отношение на нахлуване на пътя през 1998...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР