Уникална красота превзе Провадия! Причината е, че за двадесет и

...
Уникална красота превзе Провадия! Причината е, че за двадесет и
Коментари Харесай

За пример! Вижте уникалната красота в Провадия и причината за нея

Уникална хубост завладя Провадия! Причината е, че за двадесет и осми път градът под крепостта Овеч е хазаин на един един от най-големите и прелестни музикални конгреси у нас - Националният конкурс " Светослав Обретенов “, излиза наяве от снимки, оповестени от Провадия Плюс, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Събитието е с дългогодишна история и е от огромно значение за стимулиране развиването на младите музикални гении на България, както и добра опция освен за провадийската аудитория, само че и за всички посетители на общината, да се насладят на българска класическа музика., в който за следващ път ще вземат присъединяване най-талантливите ученици на детските музикални школи, междинните и висши музикални образователни заведения от цялата страна.

Вчера - 2 април, в 19:00 ч. в Народното читалище " Алеко Константинов “ се организира тържествения концерт с присъединяване на членовете на уважаемото жури.

Преди това с обред по полагане на цветя и алегорично отброяване поредността на състезанието празнично удари камбаната на барелефа на композитора Светослав Обретенов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР