Уникална коледна изненада за най-верните фенове готви Лили Иванова. Тя

...
Уникална коледна изненада за най-верните фенове готви Лили Иванова. Тя
Коментари Харесай

Лили Иванова взе акъла на феновете с уникална изненада

Уникална коледна изненада за най-верните почитатели готви Лили Иванова. Тя сама разгласи в профилите си във Facebook, че пуска ключодържател и флашка със своите букви. Ключодържателят е във форма на сърце и е сребрист, сърцето е в червен цвят, а буквите на Лили са бели. Флашката е в сребристо и бледорозово.

Засега Лили и екипът й не са оповестили на каква цена ще се продават продуктите, а почитателите, които няма да участват на концертите, са любопитни от къде могат да си ги закупят. Проверка на " Телеграф " сподели, че към момента има лимитирано количество билети за трите дати, като цената за тези пред самата сцена е 200 лв., а най-евтините са по 80 лева Специално за концерта на паркинга на НДК ще има мобилен пункт за антигенни проби, които ще са безвъзмездни за всички фенове с билети, които нямат зелен документ.

Самата Лили дава отмора на гласа си преди концертите. Опитва се и да спи повече, с цел да събира сила, която ще й бъде нужна, с цел да се изправи и да пее в три поредни дни пред феновете си. Лили Иванова е от хората, които работят до късно вечер и си ляга нормално след среднощ, издава мениджърът й Николай Недеков. По думите му преди всеки концерт Лили репетира цялата стратегия дружно с бенда си, след което се отдръпва за 2 часа, в които да се концентрира за изявата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР