Уникална гавра с Великден се позволи плеймейтката Дениз Хайрула. Бившата

...
Уникална гавра с Великден се позволи плеймейтката Дениз Хайрула. Бившата
Коментари Харесай

Бръмчалка се гаври с Великден, „гарнира” най-милото си с яйце

Уникална подигравка с Великден се разреши плеймейтката Дениз Хайрула. Бившата държанка на Христо Сираков, по-известен като Стоте манекенки се снима чисто гола, като прикри най-милото си с великденско яйце, видя HotArena.

Денис се чекне с чорапогащник вид необятна рибарска мрежа. На главата си има маска с плейбойски ушички. Най-смущаващото е, че по този метод тя честити християнския празник в обществената мрежа Instagram. Мацката е сложила хаштаг „ Честит Великден ” и „ Великденско зайче ”. Трябва да се означи, че яйцето е от известна марка шоколади предопределени за деца, само че е изрисувано с великденски претекстове. Снимката щеше да бъде напълно порнографска в случай че Хайрула не бе прикрила детородния си орган с детското лакомство.

„ Висша форма на дивотия ”, " Може ли такова пренебрежение ” са единствено част от мненията на погнусени почитатели на еротичната моделка. Пред „ България Днес ” плеймейтката изяснява случая по този начин:

„ Само желая да попитам, каква е разликата сред великденския заек и Снежанка, която се появява на Коледа - другият ярък християнски празник. Защо никой не се сърди на секси снежанките? И какво общо има шоколадовото яйце с аленото, особено за Великден яйце, като се изключи че е яйце? ”, разяснява 25-годишната Хайрула.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР