Уникален спектакъл със стил и феерия от светлина, специално подготвен

...
Уникален спектакъл със стил и феерия от светлина, специално подготвен
Коментари Харесай

Стилно и изящно с Destiny Quartet Димитровград отпразнува своя празник

Уникален театър със жанр и приказност от светлина, особено квалифициран за празника на града Destiny Quartet и танцьорите от Dance Centre Galaxico сервираха на димитровградчани в празничната нощ. Четирите пленителни дами от квартета Гергана Алексиева (цигулка), Звезделина Халтъкова (цигулка), Мая Михайловска (виолончело), Лора Петрова (цигулка) си заслужиха аплодисментите и бисовете със своя кросоувър жанр и впечатляващо наличие на сцената. Талантливите актьори от балета показаха впечатляващи хореографии върху музикалните инструментали, като заслужиха на няколко пъти поздравленията на виртуозните музикантки.
Празникът на площад „ България “ стартира с обред по тържествено издигане на Националното знаме с присъединяване на военнослужещи и Забавно-духовият оркестър.

 Първият в Хасковска област Център за възрастни хора с деменция ще бъде в Димитровград Първият в Хасковска област Център за възрастни хора с деменция ще бъде в Димитровград
Напълно ремонтирана и подготвена е базата на първия в Хасковска област Центъра за настаняване от фамилен вид на възрастни хора с деменция, к...
Приветствия от кмета на общината Иво Димов, националният представител Виолета Желева, регионалният шеф доктор Стефка Здравкова и ръководителя на Общински съвет Гергана Кръстева прозвучаха от сцената към събралото се на площада голям брой. Видео-поздрав към жителите на Димитровград от националният представител Евгения Ангелова бе излъчено на големия екран, квалифициран особено за събитието. Кметовете на побратимените градове Айзенхютенщадт(Германия), Димитровград(Русия), Димитровград(Сърбия), Кутина(Хърватия) и Казинбарцика(Унгария), които тази година поради пандемията не можаха да гостуват за празника на Димитровград, също изпратиха свои видеообръщения към димитровградчани.

В словото си кметът на общината Иво Димов акцентира, че макар сложната година с финансов недостиг поради пандемията, димитровградчани са се посочили сплотени и състрадателни в рецесията, като същинско сплотено семейство. Кметът пожела на своите съграждани доста здраве, топлота и любов.
По традиция постройката на общината още веднъж бе осветена в празничнато 73, колкото са броя на годините на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР