Уникален сервиз, инкрустиран със скъпоценни камъни, е най-впечатляващият подарък, който

...
Уникален сервиз, инкрустиран със скъпоценни камъни, е най-впечатляващият подарък, който
Коментари Харесай

Роксана трепери от щастие! Не може да повярва какво й подариха на сватбата

Уникален сервиз, инкрустиран със скъпоценни камъни, е най-впечатляващият подарък, който получи фолкпевицата Роксана на сватбата си.„ Ще бъда почтена. Получили сме доста хубави дарове. По-близките ми знаят, че обичам всичко да е в камъни, и са ни създали неповторим сервиз, който още не съм отворила, нямам време да отида до хотела да си прибера подаръците “, разкрива звездата пред „ Телеграф “.

Три дни след сватбата Рокси стана майка. Изобщо не очаквала, че бебето толкоз ще избърза и ще се роди 20 дни по-рано.

Макар сватбеният ден да се свързва с позитивни страсти, усмивки и изненади, Роксана била надалеч от тези чувства и нямала самообладание тържеството да завърши.

„ Беше натоварено. Това беше някакъв заплашителен стрес. Опитах се да се държа героичен. През цялата вечер на сватбата бях с контракции, за които знаехме единствено аз и мъжът ми. Гледахме да не тормозим гостите, като цяло си изкарахме добре “, споделя изпълнителката.

Три дни по-късно Роксана и брачният партньор й отиват на разходка в Плевен. Вървяли през целия ден и се поуморили, само че не се тормозили за дребния Александър, защото той трябвало да види свят едвам след 20 дни. Кой да допусна, че ще роди още на същата вечер?

Родила е за към 2 часа без затруднения в локалната болница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР