Уникален нов сезон обеща треньорът в най-голямото музикално риалити Гласът

...
Уникален нов сезон обеща треньорът в най-голямото музикално риалити Гласът
Коментари Харесай

Камелия от „Гласът на България“ обеща уникален нов сезон


Уникален нов сезон даде обещание треньорът в най-голямото музикално риалити „ Гласът на България “ Камелия. Предаването започва на 18 февруари от 20:00 ч. по bTV, а петото му издание се заканва да разбие всички досегашни показа.

„ Битката ще е жестока “, зарече се и Камелия. Тя е безапелационна, че следва огромно шоу, тъй като треньорите ту са като една бойна единица, а в това време и като четири оръдия, които гърмят. „ Направо си скубем косите този път, Влади Ампов – Графа, да вземем за пример, употребява всевъзможни средства, с цел да обезглави мен и Поли Генова. С Иван Лечев пък имат някакъв мъжки толеранс и ние, дамите, доста си патим от него “, издаде Камелия в студиото на „ Тази събота и неделя “ по bTV. Тя показа, че е много прочувствена в търсенето на новия „ глас на България “. За купата аплайваха 3000 участника, а в първите епизоди ще бъдат показани над 100 от тях, които стигат до кастингите на мрачно. 

Сезонът е динамичен, прочувствен, доста друг. Има нова убийствена сцена, свежи елементи. Това е една доста професионална, музикална, гениална приказка “, описа още Камелия. Тя добави, че за нея, като треньор, най-съществен е характерният тембър, а когато усети страст и страст в гласа, е подготвена на всичко, с цел да поведе участника към финала. 

Макар и провокативна на сцената, Камелия показа, че в персоналния си живот е сантиментална и отдадена единствено на един мъж към този момент 20 години. Когато любовта й с Цветин стартира, тя е на 26 години, а той – едвам на 19. „ В живота, когато срещнеш сродната си душа, нещата просто се случват “, изясни тя. 

Историята на любовта им е повече от забавна. Камелия го помни от дребен и когато се прибира от Швейцария, където работи една година, го вижда пораснал. Влюбва се в него, макар алтернативата редно ли е да има връзка с по-млад мъж. След това Цветин отива в казарма, а Камелия го чака, до момента в който прави първите си стъпки на огромната сцена. „ Той беше гвардеец, стоеше пред Президенството и аз минавах, познавах го по кривите крайници и му махах отдалече, а той нямаше право да мърда “, описа тя. 

Още от диалога с Камелия може да гледате ТУК> >

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР