Уникален астрономически феномен очаква Земята в нощта от 27 до

...
Уникален астрономически феномен очаква Земята в нощта от 27 до
Коментари Харесай

Астролози обясниха защо може да избухне война в нощта на 27 срещу 28 юли

Уникален астрономически феномен чака Земята в нощта от 27 до 28 юли. Марс ще бъде на същата линия със Слънцето и Земята, като се доближава до нашата планета за минимално разстояние. Учените назовават това Велико противостоение. Този път съответствува с цялостно лунно затъмнение - за първи път от 1830 година насам.

Астролозите към този момент са предположили, че такава неповторима композиция от процеси заплашва земните поданици с експлоадиране на експанзия, освен локално, под формата на групови безредици или работни спорове, само че и световно - под формата на военни дейности и даже на огромни войни. Според мистиците това може да се случи, тъй като Червената планета е кръстена на античното провидение - патрон на войни и кръвопролития, а лунното затъмнение се назовава " кървава луна ".

Лунното затъмнение ще се състои през нощта в петък до събота от 21:24 до 01:19 часа. Спътникът на Земята в този миг ще стане пурпурен. Според прогнозите на учени, в европейската част на Русия по това време - за първи път от доста години - ще има удобни условия за наблюдаване на неповторимия астрономически развой.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР