Униженията, насилието и гаврите с жените не са от днес

...
Униженията, насилието и гаврите с жените не са от днес
Коментари Харесай

Униженията не са от днес: Жоро Илиев обръсна главата на Глория, а Жоро Главата острига Николета като овца!

Униженията, насилието и гаврите с дамите не са от през днешния ден в нашата страна. Плоската и искрено тъпа похвала на Тити Папазов, който остригал до голо главата на някогашната си другарка преди време, не е негов " патент ". Това е процедура, която вкарват мутрите в годините на висаджиите и сикаджиите.

Първата, която яде дървото, или по-точно ножицата, е Глория. Да, примата на чалгата е била обръсната нула номер от тогавашния си ухажор Жоро Илиев. В един интервал той оставя брачната половинка си - Мая Илиева и отива да живее с Гло, която таман прохожда като звезда в поп фолка.

Е, един прекрасен ден Главния побеснява от ревнивост, хваща Глория и я прави кубе. Месеци наред тя се крие и не смее да се покаже в този си тип, а когато й се наложи, употребява перука.

Ако помните и пловдивската мутра - Жоро Главата, той сътвори нещо сходно на Николета Лозанова. НиЛо обаче мина по-тънко от Глория, тъй като не била обръсната нула номер, а той хванал косата й, която била вързана на опашка и кръцнал опашката.

Николета пищяла и се молела, само че Главата бил неотстъпчив - резнал опашката й, хвърлил я в тоалетната и пуснал водата...

Да, такива са връзките сред по този начин наречените неприятни момчета и техните метреси, по тази причина е добре девойките да се замислят кого харесват.

Тагове: Жоро Илиев Жоро Главата Николета Лозанова Глория Мая Илиева висаджии Главния Тити Папазов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР