Униженият в ефир бивш годеник на Златка Райкова – ММА

...
Униженият в ефир бивш годеник на Златка Райкова – ММА
Коментари Харесай

Бившият на русата Златка стана бодигард на бившия на Анелия

Униженият в ефир някогашен избраник на Златка Райкова – ММА боецът Георги Валентинов, се препитава като професионален охранител на абсурден министерски наследник. Наскоро 26-годишния бияч стартира работа като персонален телохранител на Калоян Арсенов, синът на царския министър на екологията Долорес Арсенова.

Макар и невъоръжен с огнестрелно оръжие, някогашният на Русата Златка следва неразделно министерското чадо и наложително се вози до него в някоя от лимузините му. Георги Валентинов организира и силовите тренировки на редовите телохранители на Калоян Арсенов, а осведомени доверяват и че дава отговор за защитата на здравната компания „ Министерски съвет Фарма”, ръководена от бащата Асен Арсенов.

Работата като телохранител надали е по усета на привикналия с медийно внимание Георги Валентинов. Младият състезател обаче минава през тежък миг в живота си, защото е останал без никакви пари, а и без късмет за блестяща интернационална кариера. В началото на декември договорът му с американската промоутърска компания „ Белатор” бе едностранно разтрогнат, въпреки Валентинов да изкара 20-дневен лагер в Ирландия с част от топ бойците на спортната организация. Според формалното съобщение на „ Белатор”, Георги Валентинов е освободен поради съмнение, че е взел участие в расисткия скандал на мача България – Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР