Unify е единственият официален представител на холандските университети в България,

...
Unify е единственият официален представител на холандските университети в България,
Коментари Харесай

To the moon and back с консултанта по образование в Холандия

Unify е единственият формален представител на холандските университети в България, а кандидатстването във всички наши партньорски университети, както и целият развой по него е изцяло гратис. Но в реалност сме толкоз по-специални.

Когато един гимназист пристигна на среща в нашия офис с готовност да кандидатства в Холандия, ние се стараем да го опознаем, да разберем повече за него като персона, да научим повече за неговите ползи и занимания. Когато консултираме, желаеме най-хубавото за нашите бъдещи студенти, тъй като за една година те стават част от нашето професионално семейство. А да допуснеш някого в фамилията си е виновна задача.



Екипът на Unify се състои от млади консултанти, не доста по-големи от учениците, с които работят, което носи бонуса на другарството посред ни. Ние се стараем да превърнем, другояче толкоз стресиращия и под напрежение развой по кандидатстването, в прелестен и спокоен. Не единствено, тъй като обичаме нашата работа да тече безпрепятствено, а и тъй като стресът е един от главните фактори кандидат-студентите да кажат „ Ох не ми се занимава, доста е комплицирано “ или “не знам от къде да стартира ” и да се откажат от бъдещото си образование в чужбина.

 



Ние работим от дребните си оранжеви офиси и знаем, че някой ден някой наш студент ще каже „ Имаше едно момиче, което ме насочи към тази компетентност в този университет и това е една от аргументите дa работя в NASA. “. Благодарността и обстоятелството, че студентите ни са доста щастливи на мястото, на което са отпътували са нещата, които движат нашата активност.

 

Защо да изберем да аплайваме в Холандия благодарение на Unify:
Защото можете да черпите от няшите познания и опит.Защото познаваме в елементи университетите в Холандия и просветителната им системаЗащото поддръжката от наша страна ще способства за изработката на верния избор.Защото сме готини.Защото не сме просто консултанти, а ваши другари.Защото желаеме най-хубавото за всеки един студент.Защото ще получите персонално внимание за всеки проблем, въпрос и зародил се проблем.Защото обичаме да похапваме шоколад и в офисите ни постоянно има сладки.
Май се отплеснах в изброяването на аргументите, само че сигурно има най-малко още толкоз, които мога да кажа с цел да похваля Unify. Но пък може би съм пристрастна.

Ако желаете да станете част от нашето заедно семейство и да продължите образованието си в Холандия, можете да посетите нашето ревю Дни на Холандското обучение , което ще се организира на 16.10 в Хотел Росслин Димят от 14:00 часа.

 

Ще имате опция да се запознаете с консултантите на UNIFY и с представители на Холандски университети и български студенти, които ще могат да отговорят на всички въпроси, които имате.

Входът е СВОБОДЕН, а предварителното записване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Очакваме ви!

Линк към събитието : https://www.facebook.com/events/27176926021227

 
--> --> --> --> ``
реклама
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР