Униформените се оказаха повече от протестиращите днес на пл. Стефан

...
Униформените се оказаха повече от протестиращите днес на пл. Стефан
Коментари Харесай

Полицаите повече от протестиращите в Пловдив

Униформените се оказаха повече от протестиращите през днешния ден на пл. " Стефан Стамболов " пред постройката на Община Пловдив. Тридесетина служители на реда и общински охранители бяха подранили на митинга, с цел да пазят реда, само че до такава степен не се стигна. Хората, решили да се включат в митинга и шествието, бяха толкоз малко, че един от бунтарите стартира да приканва народа: Къде сте юнаци? Къде сте, пловдивчани?

Хората са обезверени, разяснява Весела Колева, наметнала българския трибагреник на раменете. По-младите отпътуват от България, тъй като сме принудени да купуваме най-скъпите храни и да получаваме най-ниските заплати в Европейски Съюз, уточни Колева. А за 1000 лв. междинна заплата в Пловдив и региона подсети по какъв начин се получава статистическото приблизително - шефът яде мръвка, за подчинените си остава зелето, по този начин всички ние сякаш си хапваме мръвки със зеле.

На митинга беше и някогашният общински консултант, монархист Атанас Папаризов. " Нещата в България се развиват по питекантропски метод. Обиколил съм една трета от света, щерка ми живее от 20 година в Съединени американски щати. Навсякъде има игра и правила, само че у нас има единствено игра без правила. Вицепремиер си подава оставка и по-късно се връща като народен представител в Народното събрание, все едно не е нанесъл невиждана засегнатост на майки с заболели деца ", изясни недоволството си Папаризов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР