Униформени озаптяваха 64-годишен германец, развилнял се в харманлийски хотел, съобщиха

...
Униформени озаптяваха 64-годишен германец, развилнял се в харманлийски хотел, съобщиха
Коментари Харесай

Хер Карел плаши компаньонка с нож, налита на полицаи

Униформени озаптяваха 64-годишен немец, развилнял се в харманлийски хотел, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от полицията.
Екшънът се разиграл по-миналата вечер. Преди това Карел К. си поръчал компаньонка. В 19.20 часа в районното бил получен сигнал от различен клиент на хотела, че чужденецът заплашил с макетен нож 30-годишната димитровградчанка.
Немецът заключил вратата на хотелска стая и не разрешавал на дамата да я напусне. Незабавно бил изпратен екип униформени от двама служители на реда и двама жандармеристи.
При влизането на чиновниците на реда в хотелската стая жителят и оказал опозиция. Разбеснелият се немец  ритнал с крайник в гърдите единият еднообразен. След използването на специфични техники нападателят бил закопчан с белезници и отведен в районното ръководство.
Възрастният мъж е арестуван за 24 часа. Срещу него е формирано бързо произвеждане за осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Това е гарнирано и с със опозиция против лавица, изпълняващ отговорности по запазване на публичния ред. Тези му дейности се отличавали също с изключителна смелост и цинизъм. " Предвидената глоба по този текст от Наказателния кодекс е до 5 години затвор ", разясниха адвокати./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР