Унгарският премиер Виктор Орбан смята, че мигрантската криза в Европа

...
Унгарският премиер Виктор Орбан смята, че мигрантската криза в Европа
Коментари Харесай

Орбан смята, че мигрантската криза в Европа може да се повтори с още по-голяма сила

Унгарският министър председател Виктор Орбан счита, че мигрантската рецесия в Европа може да се повтори с още по-голяма мощ и че миграционните въпроси би трябвало да се вземат решение не от Европейската комисия, а от нов орган с присъединяване на вътрешните министри на страните от Шенгенското пространство.

" Всичко, което наблюдавахме от 2015 година, ще се случи още веднъж с по-голяма мощ ", сподели Орбан в оповестено през днешния ден изявление за немския в. " Велт ", представено от ТАСС. Той призна, че сред управляващите на Унгария и Германия съществуват различия по въпросите на миграцията, написа novini.bg.

" Охлаждането в политическите връзки породи само поради миграцията. Ние настояваме на правото на самозащита на всяка нация, германците следват друга философия ", сподели Орбан.

Според унгарския министър председател би трябвало по модела на Еврогрупата да се сътвори съвет на вътрешните министри на страните, сред които няма граничен надзор.

" Вътрешните министри на страните от Шенгенското пространство би трябвало да основат мощен орган, където може да се вземат решение съответните въпроси, както го вършат специалистите, а не политиците ", съобщи Орбан.

Той също по този начин съобщи, че управляващите на Унгария ще продължат акцията на разпространение на плакати с ликовете на ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и на финансиста Джордж Сорос, съпроводени от надписи като " Те желаят да вкарат наложителни квоти за разселване на мигранти ", " Те желаят да отслабят страните от Европейски Съюз " и " Кой знае какво още готви Брюксел? " Орбан заяви, че скоро ще се появят и плакати с лицето на първия заместник-председател на Европейската комисия Франс Тимерманс.

Тази акция протича в Унгария преди изборите за Европейски парламент през май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР