Унгарският премиер Виктор Орбан предупреди, че империята на Сорос, чийто

...
Унгарският премиер Виктор Орбан предупреди, че империята на Сорос, чийто
Коментари Харесай

Виктор Орбан обвинява наследника на Сорос в заговор за „провокиране“ на нова мигрантска криза

Унгарският министър председател Виктор Орбан предизвести, че империята на Сорос, чийто 37-годишен правоприемник Александър ще поеме ръководството, възнамерява да предизвика нова миграционна рецесия в Европа.

Според медията 24.hu, в седмичното си радиопослание унгарският премиер казва, че поредната скица за презаселване на мигранти от Евросъюза е резултат от натиска на сина на Джордж Сорос – Алекс, който би трябвало да поеме управлението на финансова империя, оценена на 25 милиарда $.

Орбан, който от години се противопоставя на злонамереното въздействие на 92-годишния маджарски милиардер в личната му страна и в други държави, предизвести, че наследника му може да се окаже по-безмилостен в разходването на семейните фондове за гонене задачите на т.нар. отворено общество.

Унгария и Полша решително се опълчиха на Споразумението на Европейски Съюз за миграцията, постигнато в началото на този месец. И двете страни възразиха против приемането на мигранти, които са влезнали в други страни. Съгласно изискванията на проекта държавите-членки на Европейски Съюз ще би трябвало годишно да одобряват избран брой търсещи леговище преселници, или да плащат по 20 000 евро за всеки мигрант, на който е отказано презаселване.

Според Орбан, по този проект принудително ще бъдат заселвани в Унгария към 8500 мигранти, но унгарският водач към този момент не има намерение да се подчинява на диктата на Брюксел.

Унгарският водач сподели, че съгласно него лобистките старания на Алекс Сорос, който по думите му „ диктува още по-твърдо от татко си темпото “, са причина за договорката, появила се от нищото, и че Унгария би трябвало да се приготви за обстоятелството, че семейство Сорос ще „ предизвиква мигрантите и ще усили натиска върху южната граница на Унгария “.

„ Може да се каже, че империята на Сорос отвръща на удара, който му беше наложен от повечето европейци “, сподели господин Орбан.

В понеделник Джордж Сорос разгласи, че ще съобщи юздите на своята империя на 37-годишния си син Александър „ Алекс “ Сорос. От своя страна Алекс заяви, че е „ по-политичен “ от своя поддържащ глобализма татко.

В изявление за Wall Street Journal тази седмица Сорос сподели, че ще продължи да следва твърдо леви политики по въпроси като абортите, гласуването и равенството сред половете.

След известието за предаването на властта от Джордж Сорос на сина му Алекс, Орбан побърза да отговори на страницата си в Туитър, като разгласява фотография от кино лентата " Кръстникът ", на която Вито Корлеоне целува сина си Мишел, като унгарският водач написа: „ Сорос 2.0 “.

Превод: доктор Радко Ханджиев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР