Унгарският премиер Виктор Орбан каза, че Централна Европа е последната

...
Унгарският премиер Виктор Орбан каза, че Централна Европа е последната
Коментари Харесай

Орбан: Централна Европа е последната свободна от имигранти зона

Унгарският министър председател Виктор Орбан сподели, че Централна Европа е последната "свободна от мигранти " зона на континента, като добави, че единството сред страни като Унгария, Полша и Чехия може да каже "стоп " на глобализацията и на всеобщата миграция.

Според Орбан, който е безжалостен съперник на имиграцията, Европа би трябвало да бъде "безопасна, обективна, гражданска, християнска и свободна " и да се върне към величието, което съгласно него тя е имала преди да тръгне по пътя на все по-засилващия се мултикултурализъм.

Орбан още веднъж насочи рецензии към управлението на Европейския съюз и акцентира убеждението си, че външните граници на Европа би трябвало да бъдат защитавани. Той също по този начин упрекна една "спекулативна финансова империя " за "нахлуването " на мигранти в Европа след 2015 година - явен намек за американския милиардер от маджарски генезис Джордж Сорос.

Премиерът приказва във връзка 61-вата годишнина от антисъветското въстание в Унгария през 1956 година, когато руски танкове смазаха протеста за броени дни и към 200 000 маджарски бежанци избягаха на запад.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР